Λουτρό Αμφιλοχίας 26420 51411 | 26420 51312

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία ΤΑΝΤΑΡΟΥΔΑΣ ξεκινώντας από το 1980 και έχοντας σταθερά ανοδική δυναμική πορεία έχει εδραιώσει μία καταξιωμένη παρουσία στην τοπική αγορά με το όνομά της να είναι συνώνυμο της αξιοπιστίας και της εγγύησης.

Έχοντας ως στόχο την προσφορά στο καταναλωτικό κοινό μίας μεγάλης γκάμας  προϊόντων,   η εταιρεία ΤΑΝΤΑΡΟΥΔΑΣ έχει συνάψει εμπορικές συμφωνίες με τις μεγαλύτερες και ποιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

Με σεβασμό και κατανόηση στις ανάγκες του πελάτη εμπλουτίζουμε  την γκάμα των προϊόντων μας συνεχώς στοχεύοντας στην εγγυημένη ποιότητα προϊόντων και στην άμεση εξυπηρέτησή του. Βρισκόμαστε διαρκώς δίπλα του, για να του παρέχουμε τεχνογνωσία και πλήρη υποστήριξη για κάθε προϊόν που τον ενδιαφέρει και να τον καθοδηγήσουμε, ώστε να κάνει την πιο σωστή και ενημερωμένη επιλογή.

Ευχαριστούμε τους πελάτες μας που συνεχώς επιβεβαιώνουν τις επιλογές μας και μας επιτρέπουν να στοχεύουμε ακόμη ποιο ψηλά ενισχύοντας συνεχώς περισσότερο τη σχέση εμπιστοσύνης και αμοιβαιότητας που έχουμε αναπτύξει.

Back to top